Orange wijn kopen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

De webshop van Volatile is exact waar je moet zijn als je orange wijn wilt kopen. Wij bieden je een omvangrijk aanbod van verschillende soorten wijnen aan. Onze wijn van vergeten druivenrassen is biologisch en gemaakt op dezelfde manier zoals ze het 100 jaar geleden deden. Het resultaat hiervan is pure en eerlijke wijn. Een bezoek aan onze webshop zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in de wondere wereld van de wijn.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP ORANGE


Speciale orange wijn kopen

Om orange wijn te maken, hanteert men de procedure van rode wijn, maar gebruikt men witte druiven. Hou je van wijnen zonder sulfiet? Bekijk dan de orange wijnen in onze webshop.

Deze wijnen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde gezonde druiven waar geen SO2 aan toegevoegd wordt. Als je eens wilt proeven van een speciale wijn, moet je zeker voor orange wine gaan.

Bekijk onze wijnen

Bijzonder smaakpalet

Denk je eraan om een fine orange wine te kopen, maar weet je niet zo goed of de smaak je zal bevallen? Als je de orange wine wilt kopen, moet je weten dat de orange wijnen uit onze webshop een uitgesproken smaak hebben die anders is dan die van gewone witte wijn. Kruidigheid, complexiteit en hints van citrusvruchten en tropisch fruit voeren de bovenhand in het smaakpalet. De verschillen in smaak zijn eindeloos. Je proeft dus zeker ook hints van noten, specerijen of zoute mineralen. Hou je van avontuur? Dan moet je zeker orange wijnen in de webshop kopen.

Orange wijn bij het eten

Wil je orange wijnen kopen en heb je een etentje in het vooruitzicht? Weet dan dat orange wine goed bij gerechten past waar je eerder aan rode wijn denkt. Je kan orange wine combineren met vleesgerechten van kip tot roodvlees maar ook met bijvoorbeeld vissaus, zeker het kopen waard dus. Deze wijn blijft ook krachtig overeind bij kruidige gerechten of gerijpte kazen. Sushi of andere vette vis combineert ook goed met orange wijnen.

Je orange wijn online kopen is een slimme zet

Wil je orange wijnen bestellen in een betrouwbare webshop? Bij Volatile kun je kiezen uit een royaal aanbod van verschillende wijnsoorten. Je vindt het hier allemaal: rode en witte wijn, rosé en natuur- en biologische wijnen en magnumflessen. Ben je 100% overtuigd en wil je de orange wijnen ontdekken, surf dan naar de webshop om orange wine te kopen.