Magnum wijn kopen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Wil je een grote fles wijn, ook wel een magnum genoemd, kopen omdat je iets speciaals te vieren hebt of omdat er een chique etentje op de planning staat? Bekijk dan de uitgebreide webshop van Volatile en kies hier je favoriete magnumfles. Je bestelling wordt thuis geleverd als je in Vlaanderen of Nederland woont.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP MAGNUM


Een imposante magnum wijn kopen

Een grote fles wijn (magnum) kopen doe je misschien niet iedere dag. Toch is het een goede zet om bijvoorbeeld voor een fles met een fijne pareling te kiezen als het net eens wat exclusiever mag zijn, en je kunt genieten van lekkere zoete wijnen. Heb je iets te vieren? Krijg je een groot gezelschap over de vloer of wil je echt een keer indruk maken met een heerlijke rode wijn? Dan kun je een magnum wijn kopen voor jouw gelegenheid. Een grote fles wijn is een echte eyecatcher en staat imposant op tafel.

Bekijk onze wijnen

Voordelen van een magnumfles

Een magnumfles wijn heeft een inhoud van 1,5 liter. Dit is tweemaal de inhoud van een gewone wijnfles. Je kunt met een magnumfles ongeveer 10 glazen vullen. De wijn krijgt in een grote fles langer de tijd om te rijpen. Je wijn ontwikkelt dus meer complexiteit en smaaknuances. Door het dikkere glas van de grote fles hebben temperatuurswisselingen minder invloed. Dit zijn allemaal voordelen die het kopen van een fles wijn in maatje magnum met zich meebrengt.

Wijnhandelaar - Volatile

Bestel je favoriete magnum wijn

Wil je voor die extra touch gaan en heb je besloten om een extra grote (magnum) fles wijn te kopen? Neem dan een kijkje tussen het ruime aanbod magnumflessen in onze webshop. Je kunt hier ook terecht voor natuurwijnen, rode en witte wijn, orange wijnen of iets sterkere dranken. Wij garanderen je een speciale wijnbeleving. Heb je behoefte aan meer informatie, zodat je deze beleving optimaal kunt ervaren, bel dan naar +32476981310.