Natuurwijn bestellen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Ben je fan van natuurlijke wijnen en wil je graag online natuurwijn bestellen, zodat je niet naar de winkel hoeft te gaan om het te kopen? Dat kan in de webshop van Volatile, waar je diverse lekkere natuurwijnen vindt. Je kunt hier kiezen uit verschillende wijnen van vergeten druivenrassen. Onze wijnen zijn biologisch, eerlijk en puur.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP NEW ARRIVALS


Natuurlijke wijnen kopen en daarna puur genieten

Als je natuurlijke wijnen wilt kopen, dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Volatile biedt verschillende wijnen aan die met zorg geproduceerd zijn. Bestel je je favoriete natuurwijn online? Dan wordt deze bij jou thuis geleverd, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Natuurlijke wijnen kopen was nog nooit zo makkelijk.

Natuurwijn of vin naturel bestellen

Natuurwijn is ontstaan in de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Er ontstond een tegenbeweging tegen de industrieel gemaakte wijnen, omdat die steeds meer op elkaar gingen lijken. Wijnmakers wilden de typische kenmerken van hun streek naar voren laten komen door de bereiding van de wijn zijn eigen gang te laten gaan. Als je druiven plet en deze laat vergisten, krijg je gewoon wijn. Zonder andere hulpmiddelen.

Bekijk onze wijnen
Webshop alcohol - Volatile

De smaak van natuurwijn

Wil je voor de eerste keer natuurwijn bestellen in een webshop met diverse natuurwijnen? Dan wil je natuurlijk eerst weten hoe deze smaakt. Aan veel natuurwijnen wordt geen sulfiet toegevoegd. Dat zorgt vaak voor andere smaken gedurende de tijd dat de fles gebotteld is. Sommige mensen moeten even wennen aan de smaak van natuurwijnen, maar wanneer je de smaak te pakken hebt, wil je waarschijnlijk geen andere wijn meer drinken.

Handmatig oogsten

Voordat je je natuurwijn online kunt kopen in een webshop met goede natuurwijnen, moet de wijn eerst gemaakt worden. Daar gaat dan ook nog eens een handmatige oogst van de druiven aan vooraf. Dit is vrij arbeidsintensief werk dat duurder is dan machinaal oogsten. Het voordeel is wel dat je de onrijpe of aangetaste druiven er tussenuit kunt halen. Het duurt misschien iets langer, maar je kunt wel schoon werken. Dit is heel belangrijk bij natuurwijn. Deze pure natuurwijn vind je gegarandeerd in onze webshop.

Vul je online winkelmandje

Wil je natuurwijnen, rode of witte wijn of eventueel iets sterkers kopen en ben je op zoek naar een webshop waar je natuurwijn online kunt bestellen? Surf dan naar de webshop van Volatile en bekijk ons aanbod aan wijnen. Je vindt bij ons zowel zoete als droge wijnen. Je kunt dan jouw geliefde natuurlijke wijnen direct en eenvoudig kopen. Bij vragen of opmerkingen bel je naar +32476981310.