De versterkte wijn vermouth online bestellen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Als jij fan bent van de versterkte wijn vermouth, kun je deze wijn online bestellen in de webshop van Volatile. Vermouth is een versterkte wijn die op smaak gebracht wordt met extra alcohol, suiker en verschillende aromatische planten en kruiden.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP VERMOUTH


Bestel overheerlijke vermouth online

Vermouth is hip en erg lekker. Het is dus klasse in je glas. Het drankje in het kort:

  • Zowel rode als witte vermouth
  • Smaken variëren van zoet tot droog
  • Heeft meestal een alcoholpercentage van 14,5 % tot 21 %
  • Werd voor het eerst in de 18e eeuw gemaakt
  • Tegenwoordig vooral in Italië geproduceerd, in de buurt van Turijn
  • Minstens 75 % van het afgewerkte product moet wijn bevatten

Wil je ook genieten van deze heerlijke drank? Bestel dan bij ons online een fles vermouth. Volatile levert in heel Vlaanderen en Nederland. Jouw fles wordt dus gewoon bij je thuisbezorgd.

Bekijk onze wijnen
Webshop alcohol - Volatile

Perfect voor cocktails

Vermouth is een eeuwenoude drank die ongelofelijk lekker is in cocktails. Deze wijn heeft een lager alcoholpercentage dan andere mixdranken. De smaak van de cocktail is dus een stuk minder heftig. Als je nu een fles vermouth online bestelt in de webshop, kun je hier tijdens je volgende aperitief mee uitpakken en je gasten heerlijke cocktails voorschotelen.

Breng een bezoek aan onze webshop

Ben je op zoek naar lekkere, biologische wijn? Kun je niet wachten om een witte of zwarte vermouth online te bestellen zodat je thuis kunt genieten? Of ben je meer fan van een subtiele spirit? Breng dan zeker een bezoek aan de webshop van Volatile en dompel jezelf onder in een wonderbaarlijk wijnavontuur. Bij vragen of opmerkingen mag je bellen naar +32476981310 of een e-mail sturen naar michael@voltilewines.com.

Wijnhandelaar - Volatile