Vermut Negro

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Vermut Negro is overal ter wereld een geliefd aperitief. Vermut is een wijn die versterkt is met alcohol. Het alcoholpercentage komt dus niet tot stand door de fermentatie van de basisproducten, maar door de toevoeging van alcohol.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP VERMOUTH


De beste Vermut Negro

Vermut Negro is een krachtige zwarte vermut. Het is belangrijk om bij vermut zeker voldoende ijs toe te voegen als men serveert.

Deze vermut kreeg een zwarte kleur dankzij de maceratie met okkernootschil. Hierna werd een infusie van kruiden toegevoegd om zo de typische smaak te verkrijgen. Aan deze wijn werd weinig sulfiet toegevoegd en de druiven komen van een organische wijngaard.

Bekijk onze wijnen

Het solera-systeem

Tijdens het produceren van Vermut Negro past men het solera-systeem toe. Deze methode mengt in de vaten alle jaargangen van een wijn. Elke fles bevat dus een beetje van het jaar waarin het solera-systeem startte. Het voordeel is dat de jonge wijn stap voor stap de karakteristieken van de rijpere wijnen overneemt. Je krijgt dus een heel constant product doorheen de tijd.

Wijnhandelaar - Volatile

Geniet van je aperitief met een glaasje Vermut Negro

Vind jij ook dat er geen beter aperitief is dan een gekoeld glas Vermut Negro? Dan kun je bij Volatile een fles bestellen zodat jij ook thuis kunt genieten van deze lekkere versterkte wijn. Naast zwarte vermout hebben we ook witte vermout, gewone wijnen, natuurwijnen en andere sterkere dranken in ons assortiment. Je kan dus zelf kiezen welke jouw voorkeur heeft. Bezoek de webshop, steek een fles in je winkelmandje en wacht tot je pakket thuis geleverd wordt.