Vermut Blanco

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Vermut Blanco is een versterkte witte wijn. Ben je fan van deze wijn en wil je een fles bestellen? Dat doe je eenvoudig in onze webshop met een grote collectie aan wijnen. Wij verkopen naast vermut nog vele andere soorten wijnen. Zowel de echte wijnkenner als occasionele wijndrinker kan hier zijn hartje ophalen en genieten van een ultieme wijnbeleving.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP VERMOUTH


Geniet van Vermut Blanco

Vermut Blanco is een witte, versterkte wijn op smaak gebracht met aromatische planten en kruiden.

De toevoeging van kruiden maakt van deze wijn een ideale, frisse en kruidige aperitief. Het is wel belangrijk om voldoende ijs toe te voegen. Hou je van bitter? Dan kan een olijf met pit de bitterheid versterken.

Bekijk onze wijnen

Van Italiaanse afkomst

Vermut Blanco is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit Italië. De grootste producenten van vermout bevinden zich in de nabije omgeving van Turijn. Naast de Vermut Blanco zijn er nog andere soorten vermout zoals rode, droge, Franse en zwarte vermout.

Wijnhandelaar - Volatile

Surf naar de webshop en bestel je lievelingswijn

Ben je al jaren fan van Vermut Blanco of wil je voor de eerste keer een fles bestellen om deze wijn eens uit te testen? Je kan naast vermout ook kiezen uit andere wijnen zoals wijn zonder sulfiet of sterke dranken, Er is bij Volatile keuze genoeg! Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig een fles Vermut Blanco. Je hoeft verder niets te doen; we leveren onze wijnen aan huis in heel Vlaanderen en Nederland.