Rode wijn bestellen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Drink je graag een glaasje rode wijn en wil je een heerlijke wijnsoort online bestellen? Bezoek dan de webshop van Volatile, waar je je favoriete rode wijn eenvoudig online kunt kopen. Je kunt kiezen uit een divers palet aan rode wijn, die je online kunt kopen. Er zit dus zeker wel iets naar jouw smaak tussen, dus bestel jouw favoriete wijn snel.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP RED


Heerlijke rode wijn bestellen

Rode wijn is, net zoals rosé, afkomstig van blauwe druiven. De kleurstoffen in de druivenschil zorgen voor de rode kleur. De kwaliteit en de aard van rode wijn wordt niet alleen bepaald door het type druif. De streek waarin de druif geteeld wordt, speelt hier namelijk ook in mee. Rode wijn wordt vaak gecombineerd met een vlees- of kaasgerecht. Wil je een lekkere rode wijn bestellen, om te serveren tijdens een gezellig familiediner? Twijfel dan niet om onze rode wijn online te bestellen.

Bekijk onze wijnen

Van druif tot drank

Wil je rode wijn online bestellen? Dan gaat er heel proces aan vooraf alvorens de fles in de rekken ligt, en je de rode wijn online kunt kopen. De rode wijn die je online gaat kopen, ontstaat in de wijngaard. Prachtig rijpe trossen hangen klaar om geoogst te worden. Dat gebeurt machinaal of met de hand, wat vooral gebeurt met botanische wijnen. Na de pluk worden de druiven ontdaan van de steeltjes en vervolgens geperst. De smaakstoffen die in en onder de schil zitten komen dan vrij. Het druivensap dat tijdens het persen ontstaat, heet most. Om rode wijn te krijgen moeten de schillen van de druiven 24 uur weken in de most. Daarna volgt het gistingsproces. Na de gisting worden de wijnen opgeslagen in vaten, waarna ze gebotteld worden. Daarna kun jij de rode wijn online bestellen, bijvoorbeeld in een wijnbox!

Wijnhandelaar - Volatile

Kies je favoriete rode wijn

Wil je graag rode natuurlijke wijn bestellen? Bezoek dan onze webshop en bekijk ons rode-wijnassortiment waarin ook wijn zonder sulfiet of zoete wijn zit. Als je een bestelling plaatst, sturen wij de rode wijn die je online bent gaan kopen naar je op. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van de ultieme wijnbeleving. Bestel dus snel. Heb je nog vragen, bel dan naar  +32476981310.