Rosé online kopen

✓ Natuur- & biodynamische wijn

✓ Wijnen zonder sulfiet

✓ Bezorgen Vlaanderen & Nederland

Je kunt je fles rosé zowel in een supermarkt als online kopen. Bestel je het liefst online? Dan kun je in onze webshop kiezen uit een mooi aanbod aan wijnen van vergeten druivenrassen. Onze wijn is biologisch, puur en gemaakt zoals ze 100 jaar geleden wijn maakten. Wacht dus niet langer om online je favoriete rosé te kopen. Jouw favoriete rosé kun je namelijk eenvoudig online bestellen in onze webshop.

Bekijk onze wijnen

WEBSHOP ROSÉ


Tips over rosé wijnen voor je online gaat kopen

Wil je online rosé kopen? Dan zijn hier enkele feiten over rosé waar je je gezelschap mee kan verrijken. Zo ben je voordat je rosé online gaat bestellen, goed op de hoogte:

  • Rode en witte wijn mixen geeft geen rosé. De wijn krijgt haar bescheiden kleur doordat de schillen minder lang in het sap blijven liggen
  • Er zijn verschillende kleuren rosé. Hoe langer de schillen van de blauwe druif blijven liggen, hoe dieper de kleur
  • De grootste producenten zijn Frankrijk, Spanje, Italië en de Verenigde Staten. Uit al deze landen kun je bij ons een lekkere rosé online bestellen
  • Rosé is een jonge wijn die geen jaren hoeft te rijpen
Bekijk onze wijnen

Rosé all year

Er is toch niets beter dan een heerlijk fris glas rosé drinken op een terras in de stralende zon? Vooral in de zomer bestellen we massaal een roseetje. Ook voor thuis bestellen we graag rosé, maar dan online. Maar vanaf het moment dat de temperatuur begint te dalen, blijft de fles steeds vaker in de koelkast staan. Geheel onterecht, want rosé kun je heel het jaar door drinken. Het is zonder twijfel de makkelijkste wijn om te combineren. Je kunt het dus zowel bij vlees als vis eten. Rosé kent veel variaties en zoete rosé kan ook als aperitief of digestief gedronken worden, en ook mousserende wijnen zijn hiervoor zeer geschikt. Het kopen van een fles rosé, online of in de winkel, is dus altijd een goed idee. Voor échte roséliefhebbers hebben we ook wijnboxen, die je ook online kunt kopen, zodat je altijd jouw favoriete rosé in huis hebt.

Wijnhandelaar - Volatile

Bekijk onze webshop, waar je een lekkere fles rosé kunt bestellen

Wil je online een heerlijke fles rosé kopen? Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, waar je verschillende soorten rosé eenvoudig online kunt bestellen. Je vindt hier een ruim aanbod aan soorten rosé, rode wijnen, orange wijnen en witte wijnen. Ben je fan van iets sterkers, zoals vermut, of ga je liever voor een natuurwijn? Bekijk ook dan ons aanbod in de webshop en vul je winkelmand. Je bestelling wordt dan thuis geleverd, mits je in Vlaanderen of Nederland woont. Heb je nog vragen voordat je je bestelling doorgeeft?  Bel dan naar +32476981310.